Başkan Yıldız ve Kırıkçı'dan ilk açıklamalar


AK Parti'nin Şanlıurfa İl Başkan adayı olan Abdurrahman Kırıkçı, aday gösterilmesinin ardından ilk açıklamasını yaptı.

Şanlıurfa'da uzun süredir merak edilen AK Parti İl Başkanlığına gelecek isim gerçekleştirilen görüşmelerin ardından Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti'nin önümüzdeki günlerde yapılacak kongresi için aday gösterildi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Kırıkçı için birçok tebrik mesajı yayımlanırken, Kırıkçı da ilk açıklamasını sosyal medya üzerinde yaptı.

Kırıkçı açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek, şunları söyledi:

"AK Parti Şanlıurfa 7. Olağan Kongresi için İl Başkan adaylığı görevini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan‘a saygılarımı arz ederim. Hizmetlerinden dolayı il başkanımız Bahattin Yıldız‘a teşekkür ederim."

Başkan Yıldız’dan açıklama

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, kongre için başkan adayının Abdurrahman Kırıkçı olmasının ardından bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Yıldız, Kırıkçı'nın adaylığının hayırlı olmasını dilediğini, kendisinin de her zaman AK Parti'nin neferi olacağını aktardı.

Yıldız, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:
"Dolmabahçe Çalışma Ofisinde Ümmetin Umudu Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan İle Biraraya Geldik. Yapılan İstişareler Sonucu ve Kendilerinin Olurlarıyla İl Başkanı Adayımız Abdurrahman Kırıkçı Olarak Belirlenmiştir. Şanlıurfa'mıza ve Teşkilatlarımıza Hayırlı Olmasını Diliyorum.

Baki Olan Hak Davamızdır Düstürunu Şiar Edinerek Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ın Liderliğinde Devam Eden Büyük Türkiye, Güçlü Gelecek Yolculuğunda Her Daim Onun ve Sevdası Milletimizin Emrinde Olacağız. Bir Erdemliler Hareketi Olan AK Parti'mizin Her Zaman Bir Neferi Olacağız."

Yorum Gönder

0 Yorumlar