Bozovalı iki isim yönetime girdi


Uzun yıllardır ASKF başkanlığını yapan Mehmet Aktaşoğlu yenide başkan seçilmez iken, Yeni başkan Adnan Yükselir'ın listesinde Bozova’dan iki kulüp başkanı da yönetimde yerini aldı.

Şanlıurfa Amatör Spor kulüpleri Federasyonu seçimi gerçekleştirildi. Yapılan seçime başkanlık adayı için iki isim yarıştı. Başkanlık için mevcut başkan Mehmet Aktaşoğlu ile Adnan Yükselir yarışırken, yapılan seçim sonrasında Adnan Yükselir'in listesi 138 oy aldı, rakibi Mehmet Aktaşoğlu ise 116 oy alarak seçimleri tamamladı.

Uzun yıllardır ASKF başkanlığını yapan Mehmet Aktaşoğlu yenide başkan seçilmez iken, Yeni başkan Adnan Yükselir'ın listesinde Bozova’dan iki kulüp başkanı da yönetimde yerini aldı. Yönetimde yer alan Yaylak spor kulüp başkanı Ali Ekinci ve 75.MTAL yeni sezonda Bozova spor kulüp başkanı Ömer Yıldırım yer aldılar. Uzun bir aradan sonra Bozova’dan iki genç başkanın yeni yönetimde yer alması ise büyük bir sevinçle karşılandı.

Disiplin Kurulu Başkanı seçilen Ali Ekinci, ‘öncelikle yapılan seçimin başta ilimizde yer alan tüm amatör spor kulüplerine hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yönetim olarak gerek ilimizin sportif alanlarda olması gereken yere taşıma adına başkanımızla birlikte güzel projelere imza atacağız’ dedi.

Ömer Yıldırım ise, ‘yapılan seçim sonrasında yönetime seçilmem ile birlikte başta ilçemizdeki spor kulüpleri olmak üzere tüm amatör spor kulüplerine gerekli katkı ve desteklerin verilmesi adına şahsım ve yönetimimiz onlara gerekli tüm hassasiyetleri göstererek çalışacağız. Yapılan seçimin ilimize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Kaynak: Bozova'nın Sesi Gazetesi

Yorum Gönder

0 Yorumlar