Muhtarlardan Yaylak için flaş talep


Bozova Muhtarları Dayanışma Derneği üyeleri Yaylak Mahallesine para yatırılabilen bir ATM için Bozova Ziraat Bankası Şubesine yazılı dilekçe verdi.

Bozova Muhtarları Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Adına konuşan muhtar Mustafa Taşçı, var olan Ziraat Bankası ATM’sinin sadece para çekmeye izin verdiğini ancak bu durumun 37 köyün faydalandığı bir mahalle için yetersiz olduğunu vurguladı. Bankacılık işlemleri için Yaylak Mahallesine para yatırılabilen bir ATM istediklerini söyledi.

İşte Bozova Muhtarları Dayanışma Derneği’nin BOZOVA ZİRAAT BANKASI ŞUBESİNE verdiği dilekçede şu ifadelere yer verildi:

“BOZOVA ZİRAAT BANKASI ŞUBESİNE

İlçemiz Yaylak Mahallesi'nde halihazırda hizmet veren bankanıza ait bir adet ATM cihazı bulunmaktadır. Hizmet veren ATM'den işlem gören vatandaşlarımızın işleri kolaylaştığı gibi bankacılık işlemlerinin hemen hemen tamamına erişilebilmektedir.

Fakat, ATM üzerinden para yatırma işlemi gerçekleştirilememektedir. Bu da Yaylak Mahallemize doğrudan veya dolaylı olarak bağlı olan 37’e yakın mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın ve çiftçilerimizin bankacılık işlemlerini etkin ve hızlı bir şekilde yapmalarını akamete uğratmaktadır. Ayrıca Güneydoğu'nun en büyük pazarına sahiplik yapan Yaylak Mahallemizde gerçekleşen ekonomik/finans büyüklüğününde göz önünde bulundurulduğunda ATM'den para yatırma işleminin olmaması büyük bir eksilik arz etmektedir.

Ziraat Bankası gibi büyük ve köklü bir bankaya ait Yaylak Mahallemizde bulunan ATM cihazından para yatırılamamasının bir eksiklik olduğunun tarafınızca da değerlendirileceğini bilerek, bir an önce bu eksikliğin giderilerek akamete uğrayan hizmet anlayışının önüne geçirilmesi hususunda, Bilgi ve gereğini arz ederim.”

Yorum Gönder

0 Yorumlar