Tarım aletleri çalınmıştı! Hırsızlar yakalandı


Geçtiğimiz haftalarda Yaylak Mahallesinde 110 bin lira değerinde çalınan zirai alet, edevatlar JASAT ekiplerinin çalışması sonucu bulunarak sahibine teslim edildi. Olayla ilgili 3 kişi ise yakalandı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı dedektifleri JASAT tarafından 20 günlük ayrıntılı saha araştırması neticesinde suçlular N.Ş., Y.Y. ve E.Ç. tespit edildi. Şahısların ikametlerinde ve işyerinde yapılan arama ise B.K.’y ait zirai aletler ele geçirilerek teslim edildi.

Jandarmadan konuyla ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Şanlıurfa İli Bozova ilçesi Yaylak mahallesinde 16 Şubat 2021 günü toplamda 699 parça ve yaklaşık maliyeti 110 bin Türk Lirası olan zirai alet, edevatlar işyerinde bulunan güvenlik kamerasının kabloları kesilmek suretiyle çalınması olayı ile ilgili Şanlıurfa İl J.K.lığı Jandarmanın Dedektifleri olan JASAT tarafından 20 günlük uzun uğraşlar ve ayrıntılı saha araştırması neticesinde suçu işledikleri tespit edilen N.Ş., Y.Y. ve E.Ç. isimli şahısların ikametlerinde ve işyerinde yapılan adli arama ile ele geçirilmiş ve mağdur B.K.’ ye teslim edilmiştir.”

Yorum Gönder

0 Yorumlar