AFAD, Şanlıurfa'da personel alacak!


Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere bin 749 sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni ile personel alımı yapacağını duyurdu.

AFAD’ın istihdam ilanı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe geçti.

Yayımlanan yeni ilana göre, AFAD'ın taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere, bin 101 boş pozisyona, uygulama ve sözlü olmak üzere uygulanacak giriş sınavıyla sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alınacağı öğrenildi. Sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alımı sınavına başvuranlarda, 2020 KPSS (B) grubundan ön lisans mezunları için KPSSP93 ve ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olma şartı aranacağı belirtildi.

Şanlıurfa'da da istihdam imkanı sağlandı

İlana göre AFAD, Şanlıurfa’da 2 büro personeliyle birer inşaat mühendisi, hidrojeoloji mühendisi ve sosyal çalışmacı olmak üzere 5 kişiyi istihdam edecek.

Başvurular 18-27 Kasım tarihleri arasında e-Devlet üzerinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı/Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi üzerinden yapmaları gerekiyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar