DSİ işçi alımı sonuçları! Asil ve yedek liste


DSİ GAP 15. Bölge Müdürlüğü, 2021 yılı işçi alımı sonuçlarını duyurdu. Yapılan yazılı, sözlü ve uygulama sınavları sonucunda asil kazananlar ile sırasıyla yedek kazanan adayların listesi açıklandı.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik çerçevesinde 2021 yılında DSİ GAP 15. Bölge Müdürlüğüne alımı yapılacak olan daimi işçi kadroları için 04-15 Ekim 2021 tarihlerinde yapılan yazılı, sözlü ve uygulama sınavları sonucunda asil kazananlar ile sırasıyla Yedek Kazanan adayların listesi açıklandı.
Sınavlar sonucunda asıl listede yer alan adaylar “Kamu Kurumuna İlk Defa İşçi Olarak Atanacaklar İçin Başvuru Formu”nu doldurmaları ve yine belirtilen Atamaya Esas belgeleri hazırlayarak, DSİ GAP 15. Bölge Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne dilekçe ekinde 03 Kasım 2021 tarihi mesai bitimine kadar elden teslim etmeleri gerekiyor. Sınav sonuçları için adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacak.

KURUMUN KADROLARINA İŞÇİ POZİSYONUNDA ATANACAKLARDAN İSTENİLEN BELGELER
*Diploma (Aslı veya noter tasdikli sureti)
*Nüfus Cüzdan Fotokopisi
*İkametgâh Belgesi ( E-devletten çıktı alınabilir)
*Adli sicil kaydı (E-devletten çıktı alınabilir)
*Seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık Kurulu Raporu (Aslı)
*Sağlık Bakanlığından onay almış, Psikoteknik merkezlerince düzenlenmiş Psikoteknik raporu.(Aslı)
*2 adet vesikalık fotoğraf
* Askerlik durum belgesi (Aslı veya noter tasdikli sureti e-devletten çıktı alacaklar için; belgelerinde sevk ve terhis tarihlerinin yazıyor olması gerekmektedir.)

ASİL OLARAK ATANANLARA AİT DİLEKÇE ÖRNEĞİ.docx
İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN BAŞVURU FORMU.docx
İŞÇİ ALIM SINAVI KAZANANLAR İLANI [1448]25102021.pdf

Yorum Gönder

0 Yorumlar