Urfa'da sokak köpekleri çocuklara saldırdı!


Haliliye’nin Konuklu Mahallesinde okula giden 3 çocuğa sokak köpekleri saldırdı. Çocuklar çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay sabah saatlerinde Haliliye ilçesine bağlı konuklu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre evden çıkıp okula giden çocuklara sürü halinde dolaşan sokak köpekleri saldırdı.Saldırıya uğrayan çocukları sokak köpeklerinin elinden vatandaşların büyük çabası sonucu kurtarıldı. Meydana gelen saldırı sonucu 3 çocuk çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralanan çocuklar vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri çocukları ambulanslarla hastaneye kaldırdı.

Kolay sonrası tepki gösteren vatandaşlar yetkililerin sokak köpeklerini toplamamasını eleştirdi.

Sokak köpeklerinin mahalleyi adeta talan ettiğini söyleyen mahalle sakinlerinden Ali Bucak, "Yetkili kurumları defalarca uyardık defalarca şikayet ettik ama değişen hiçbir şey olmadı. Yetişkin çocuk fark etmeksizin bu sokak köpekleri herkese saldırıyor. Bizler sabahın erken saatlerine ve gece saatlerinde sokağa çıkmaya korkar hale geldik.

Aradığımız yetkililer sokak köpeklerin toplayamadıklarını söylediler. Siz de görüyorsunuz korktuğumuz başımıza geldi ve sokak köpekleri çocuklarımızı parçaladı. Bu soruna en kısa sürede bir çözüm bulunması gerekiyor" dedi.

Kaynak: Ajans Balıklıgöl

Yorum Gönder

0 Yorumlar