Bozova için şampiyonluk başka bahara kaldı


Şanlıurfa Amatör Süper Ligi play-off karşılaşmasında Bozova Belediyespor ile Akçakale Belediyespor karşılaştı. Her iki takım puan ve ikili averajda aynı olması nedeniyle tekrar karşı karşıya geldi. Mücadele Akçakale Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Büyükşehir Belediyesi Süper Amatör Liginde bu sezon oynadıkları futbol ile dikkatleri üzerine çeken Bozova Belediyespor ve Akçakale Belediyespor sezon sonunu aynı puan ve aynı ikili averajla tamamladı. Bozova temsilcisi ve Akçakale temsilcisi kozlarını play-offta tekrar paylaştı.

11 Nisan Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Mikail Cihangir yönetirken yardımcılığı Mehmet Şengül ve Mehmet Yılmaz Çalışır yaptı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Bozova Belediyespor 3.dakikada 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını artıran Akçakale Belediyespor 32.dakikada penaltıdan 1-1 eşitliği yakaladı.

Akçakale Belediyespor beraberlik golünden sonra baskısını artırarak 2-1 öne geçti. Golden sonra defansa çekilen Akçakale temsilcisi Bozova ataklarını püskürtmede başarılı oldu.

Bozova Belediyespor beraberliği yakalamak için üst üste ataklar oluşturmasına rağmen istediği golü bulamadı. Zaman zaman agresifleşen oyunda Bozova Belediyespor'da bir futbolcu kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Akçakale Belediyespor karşılaşmayı 2-1 kazanarak şampiyonluğu ilan etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar