Türkiye Şampiyonları Bozova'daki köy okulundan çıktı


Uşak'ta yapılan Okul Sporları Kick Boks Türkiye Şampiyonasında Bozova'dan katılan 2 öğrenci birinci olarak tamamlarken 1 öğrenci ise ikinci oldu.

11-14 Nisan 2023 tarihleri arasında Uşak'ta yapılan Okul Sporları Kick Boks Türkiye Şampiyonasına 57 ilden 723 sporcu katıldı.

Bozova Kabacık İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden katılan İbrahim Almaz Türkiye Şampiyonu, Ferhat Mustafa Türkiye Şampiyonu, Gülcan Erdoğan ise Türkiye İkincisi oldu.

Kabacık İmam Hatip Ortaokulu daha öncede birçok farklı branşta il, bölge ve Türkiye dereceleri elde etmişti.


Okul yönetiminden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bozova Kabacık İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimizden katılan İbrahim Almaz Türkiye Şampiyonu, Ferhat Mustafa Türkiye Şampiyonu, Gülcan Erdoğan ise Türkiye İkincisi oldu.

Kabacık İmam Hatip Ortaokulu olarak birçok farklı branşta il,bölge ve türkiye dereceleri elde ediyoruz. 2023 yılının ilk 4 ayı içerisinde 3 Türkiye Şampiyonu 3 Türkiye ikincisi olmak üzere 6 tane Türkiye derecesi bir tane bölge ikincisi bir tane bölge üçüncüsü olmak üzere 2 tane bölge derecesi çıkardık.

2023 yılının kalan kısmında daha çok derece elde etmek için antrenmanlara devam ediyoruz.Köy okulu olmamız imkanlarımızın kısıtlı olması başarılarımıza engel değil. İnanç,azim ve sistemli çalışmamız sonucunda katıldığımız tüm müsabakalarda derece yaparak dönüyoruz. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin inancı ve desteği tam.


Beden Eğitimi Öğretmenimiz Aslıhan Aslan’ın emekleri sonsuz. Bizler başarılarımıza başarı katmak amacıyla tüm gücümüzle çalışmaya öğrencilerimizin hayatını güzelleştirmeye farklı farklı branşlarda ulusal ve uluslararası müsabakalara katılmaya devam edeceğiz."

Yorum Gönder

0 Yorumlar