Beşiktaş’ın futbolcusu Şanlıurfaspor’da


TFF 1.Lig bu sezon mücadele edecek olan Şanlıurfaspor ilk transferini geçen sezon Ankara Keçiörengücü'nde forma giyen 23 yaşındaki Abdullah Aydın'ı renklerine bağladı.

Geçtiğimiz sezon Ankara Keçiörengücü'nde kiralık görev yapan Beşiktaş’ın futbolcusu 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdullah Aydın, bu sezon sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor’da top koşturacak.

Şanlıurfaspor’un renklerine kattığı Abdullah Aydın, geçen sezon Ankara Keçiörengücü forması 12 asist yaparken bir atma başarısı gösterdi. Genç futbolcu 4’ü Türkiye kupası olmak üzere 56 müsabakada görev yaptı.

Hem Fransız hem Türk uyruklu olan futbolcu yabancı transferinde Şanlıurfaspor için avantajlı konuma getirdi. Bu sayede yabancı oyuncu transferinde sıkıntı yaşamayacak. Transfermarket verilerine göre, genç futbolcunun piyasa değeri 450 bin Euro.

Şanlıurfaspor transferi şu sözlerle duyurdu:
“Kulübümüz önceki sezon Ankara Keçiörengücü'nde forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdullah Aydın'ı renklerine bağladı.
Kulüp Başkanımız Haçım İzol; transferimizin tüm Şanlıurfaspor camiasına ve futbolcumuz Aydın'a hayırlı olmasını diledi.”

Yorum Gönder

0 Yorumlar