Damat dehşetinde Bozovalı aileden ölen sayısı yükseldi


Nizip ilçesinde gerçekleşen saldırıda ağır yaralanan Adile Oymak hastanede hayatını kaybetti.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yaşanan trajik olayda, boşanma aşamasındaki bir çift arasındaki anlaşmazlık silahlı saldırıya dönüştü. Halil Çağlar, eşinin evine giderek yaşanan tartışmanın ardından silahını çekti ve eşi Yüksel Çağlar ile kayınbiraderleri Ahmet ve Mehmet Oymak'a, kızı Nimet Çağlar ile baldızı Adile Oymak'a kurşun yağdırdı.

Olayın şiddeti sonucu eşi Yüksel Çağlar, Ahmet ve Mehmet Oymak olay yerinde hayatını kaybederken, kızı Nimet Çağlar ile baldızı Adile Oymak ağır yaralandı. Kaçan saldırgan Halil Çağlar, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde polis tarafından yakalanacağını anlayınca intihar ederek yaşamına son verdi.

Ağır yaralanan Adile Oymak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Silahlı saldırı sonucu ölü sayısı 5'e yükselirken, saldırganın kızı Nimet Çağlar'ın tedavisi devam ediyor.

Adile Oymak'ın cenazesinin bugün Bozova ilçesine bağlı Zivanlı Mahallesinde defnedileceği belirtildi. Olayın detaylarına ilişkin soruşturma sürerken, ailede derin bir üzüntü ve endişe hakim durumda.

Yorum Gönder

0 Yorumlar