Engelli başkan engelliye engel oldu

Bedensel Engelliler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Tapışık, kaldırıma park ettiği engelli plakalı aracıyla engellilere engel oldu.

Olay Gazetesinden Hasan Ray'ın Özel haberine göre; Şanlıurfa Diyarbakır yolunda bulunan Ak Parti binasının önündeki kaldırıma aracını park eden Bedensel Engelliler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Tapışık, hem normal yayaların hem de engelli yayarlın kaldırımı kullanmasına adeta engel oldu. Tapışık’ın aracını park ettiği alanda başka kişilerin de kaldırıma araçlarını park etmesi engelliler için ulaşımı adeta imkansız kıldı.
Engelli başkan engelliye engel oldu

Ulaşım hakkından mahrum kalıyorlar

Şanlıurfa’da hemen her zaman görmeye alışık olduğumuz kaldırıma araç park etme manzaralarıyla karşılaşmaya devam ediyoruz. Kimi sürücüler engelli rampalarına, kimileri kaldırımda bulunan hissedilebilir zeminlere araçlarını park ederek engellilere engel oluştururken, kimileri de otobüs duraklarına araç park ederek engellilerin ulaşım hakkından yararlanmasına engel oluyor.

Engelli plakalı araç da kaldırıma park etti

Önceki gün Şanlıurfa Diyarbakır yolunda bulunan Ak Parti binasının önüne park eden araçlar da engelliler için adeta set oldu. Söz konusu araçların içerisinde öyle bir araç vardı ki görenlere adeta ‘pes’ dedirtti. Kaldırıma park eden araçların arasında engelli plakalı bir araç da bulunuyordu.

Durum engelliler açısında çok vahim

Gazetemiz muhabirlerinin araç sahibini sormasıyla ortaya çıkan manzara durumun engelliler açısından ne kadar vahim olduğunu ortaya koydu. Engellilerin yoluna park eden engelli plakalı aracın Bedensel Engelliler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Tapışık’a ait olduğu anlaşıldı.

Engelli başkanı da engel oldu


Kendisi de engelli bir vatandaş olan ve yıllardır Bedensel Engelliler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanlığını yürüten Tapışık, kaldırıma park ettiği engelli plakalı aracıyla engelli arkadaşlarına adeta engel oldu. Yoldan geçen vatandaşlar, engelli plakalı aracı görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar