Bozova Platformu Futbol Turnuvası Sona Erdi

Bozova Platformu tarafından bu yıl ilki düzenlenen Futbol Turnuvası Bozova Özel Rehabilitasyon Merkezi ile Yaylak Gençlik Spor arasında oynanan final müsabakası ile sona erdi.
Bozova Platformu Futbol Turnuvası Sona Erdi
Bozova Platformu Futbol Turnuvasında 20 Nisan- 16 Mayıs tarihleri arasında 29 takımın katılımı ile 7 gurupta müsabakalar lig usulü yapıldı. 2. turdan itibaren eleme müsabakaları yapılarak toplam 62 müsabaka yapıldı. Müsabakalar sonunda Yaylak Gençlik Spor ve Bozova Özel Rehabilitasyon Merkezi arasında oynanan final müsabakası sonunda Bozova Özel Rehabilitasyon Merkezi 6-3 lük skorla turnuvanın şampiyonu oldu.

Yaylak Gençlik Spor turnuvanın ikincisi olurken Bozova HEM üçüncüsü, Bozova Gençlik Spor dördüncüsü oldu. Ayrıca turnuvanın En Centilmen takımı Bozova Gençlik Spor olurken Gol Kralı Bozova Özel Rehabilitasyon Merkezi oyuncusu Mehmet GÜL oldu. Maç sonrası ödül ve kupa törenine geçildi. Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan takıma 10 altınla 1.lik kupası ve madalyalarını, Gol Kralı olan oyuncuya da 2 altın ve plaketi Bozova Kaymakamı Hidayet SARI, ikinci olan takıma 5 altınla 2.lik kupası madalyaları Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet AKGÜN, üçüncü takıma 3 altınla 3.lük kupası ve madalyaları Bozova Ziraat Odası Başkanı Suphi AKSOY, dördüncü takıma 4.lük kupası Şoförler Odası Başkanı Nihat SATICI, Centilmen takıma 2 altınla plaketi sponsorlarımızdan Abdulkadir ASLAN, maçın değerli oyuncusu Ali ELMAS’a plaketi Gölbaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Ali ÖZGÜL tarafından verildi.
                              
Ödül töreninin ardından Bozova Kaymakamı Hidayet Sarı yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bozova Platformu Futbol Turnuva büyük bir katılımla tamamlandı. 29 takımımız bu turnuvada mücadele etti. Güzel maçlar çıktı. Katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Gelecek yıllarda da turnuvamızı daha da büyüterek sürdüreceğiz. Şampiyon olan Bozova Özel Rehabilitasyon sporcularını ve turnuvaya renk katan değerli seyircilerini tebrik ediyorum. Ayrıca turnuvamıza maddi manevi destek olan Bozova Platformu üyelerine, kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ederim” dedi. Turnuva şampiyonu Bozova Özel Rehabilitasyon oyuncuları kupa sevincini davul ve taraftarları ile birlikte yaşadılar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar