Bozova'da Kültür ve Sanat Merkezi açıldı

Bozova Belediyesi seçimden önce vatandaşlara verdiği vaatleri bir bir yerine getirmeye başladı. Bozova Belediyesi ilçeye yeni kazandırdığı Kültür ve Sanat merkezi Bozova’ya kazandırılan ilk Kültür ve Sanat merkezi oldu.

Bozova’ya yeni yapılan Kültür ve Sanat Merkezinin açılışına Bozova Belediye Eş Başkanları, Halfeti Belediye Eş Başkanı Mustafa Bayram, Meclis üyeleri ve Bozovalı vatandaşlar katıldı.

Bozova Kültür ve Sanat Merkezi (Navenda Çand û Hûnera Hewagê) dün akşam görkemli bir açılış ile Bozovalı vatandaşlara kazanıldı. Bozova Kültür ve Sanat Merkezinin açılış kurdelesi Bozova Belediye Eş başkanları Zeynel Taş, Fatma Doğan ve Halfeti Belediye Eş başkanı Mustafa Bayram yaptı. Açılış programı Bozova Kültür ve Sanat Merkezi (Navenda çand û hûnera Hewagê) sinema salonunda yapıldı.

Açılışın ardından başlayan etkinlik Mardin yöresi kadın folklör ekibinin folklör gösterisi ile başladı. Eşbaşkan Fatma DOĞAN'ın konuşmasının ardından Dengbej dinletisi yapıldı. Eşbaşkan Zeynel TAŞ ve Halfeti Belediye eşbaşkanı Mustafa BAYRAM'ın konuşmalarından sonra Adana MKM bünyesinde çalışmalarını sürdüren ve 40 kişiden oluşan sanatçı topluluğu önce skeç daha sonra koro ve solo müzik dinletileriyle izleyenlere tam bir sanat gecesi yaşattı.


Bozovalı vatandaşlar, Belediyenin ilçeye kazandırdığı Kültür ve Sanat Merkezi için Belediye Eş başkanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Bozova’nın böyle bir hizmete ihtiyaç duyduğu belirttiler.









Yorum Gönder

0 Yorumlar