Başkan Çiftçi, Bozova’da

Şanlıurfa'nın merkez ve kırsal ilçelerine hizmeti eşit götürmek için planlama yapan ve bu kapsamda ilçe çalışmalarına araklıksız devam eden Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova ilçesinde incelemelerde bulundu.

Bozova AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başkan Çiftçi, teşkilat mensuplarıyla Bozova'nın sorunlarını istişare etti. Teşkilat ziyaretinin ardından Bozova Belediye Başkanlığına geçen Başkan Çiftçi, burada da ilçe Belediye Başkanı ve yetkililerle bir araya geldi.

Bozova merkezde Büyükşehir Belediye Başkanlığının yaptığı çalışmaları inceleyen Başkan Çiftçi, esnafa bol kazançlı işler diledi. Başkan Çiftçi, Bozova Ziraat Odasına geçerek ilçedeki ziraatçıların taleplerini aldı.

Bozova ilçesini güzelleştirmek için Büyükşehir Belediyesinin tüm birimleriyle sahada çalıştığının altını çizen Başkan Çiftçi: "Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı fakirin yanında, engellinin yanında, kadın, yetim ve dulun yanındadır. Bu anlayışla hareket ediyor. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız incitilmeden devletin şefkat eli kendilerine uzatılıyor. Ailelere bir nebzede olsa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın el uzatmış olması, bu kış gününde onların ihtiyacının karşılanmış olması bizleri mutlu edecektir. Bozova'yı güzelleştirmek istiyoruz. Bu konuda kadromuzun kararlılığı söz konusudur. Bazı işler zamana dayalı işler, kaynak gerektiren işler. Bozova için söylediklerimiz projeler kapsamında büyük parkıyla, kültür merkeziyle, otogar projesiyle, tamamıyla ilçeyi kapsama alanına almış durumdayız" diyerek çalışmaların araklıksız devam edeceğini sözlerine ekledi.

Başkan Çiftçi son olarak İlçe Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve ardından ilçedeki öğrencilerle yemek yedi.


Yorum Gönder

0 Yorumlar