Bozovalının sahte bal isyanı

Bozovalı vatandaş, televizyondan aldığı balın sahte çıktığını görünce videoya çekerek sahte bal satıcılarıyla alay etti.


Televizyon ekranlarından satılan sahte balın son kurbanı Şanlıurfa’nın Bozova İlçesinde ikamet eden bir vatandaş oldu. Televizyondan reklamı yapılan balın sahte olduğunu iddia eden Bozovalı vatandaş, çektiği videoyu sosyal medyadan paylaşarak tepki gösterdi. Kürtçe konuşan Bozovalı vatandaş, sahte bal satıcılarına isyan ederek, “Güzel kardeşim sahte petek balı satmayın” diyerek sitem etti.
Televizyon ekranlarında reklam kampanyasını sunan spikeri eleştiren bir video çeken Bozovalı vatandaş, spikerle dalga geçerek şu ifadeleri kullandı;
Evet 2015 yılı bozuk süzme bal kampanyasını bitirdik. Şimdi ise sıra bozuk petek bal kampanyamıza geldi. bu boş yok kampanyamızı bitireceğiz. Bu kampanya dahilinde televizyon, buz dolabı, telefon verdik. Bir dünya tablet verdik. İnsanlara 200 kişiye tablet hediye edeceğiz dedik. Ama 50 kişiye bir tane bile vermedik. Bu kampanyamız sürecektir.
Bakın ballara; bir değil, ,iki değil tamı tamına üç petek bal göndereceğiz. Bunun tadı o kadar güzel ki; bunun yanında bir de enerji balı yollayacağız. Buna atom diyoruz. Bunu yiyin gidin top oynayın. En azından 40 ol atarsınız. Bakın bakın ne enerji balı ama… Güzel çocuk güzel kız gelin bu balın tadına bakın. Bu kampanyayı bugün bitireceğiz. Gelin bu balın tadına bakın…

Bozovalı vatandaş videosunun sonunda ise “biz paramızı verdiğimiz için mecburen yiyoruz” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar