Bozova'da Ağaç dikimi

'Daha yeşil bir Şanlıurfa için' sloganı ile çevresel çalışmalarını tüm ilçelerde sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi ''Sizin de Dikili Bir Ağacınız Olsun'' projesiyle 2017 yılı ağaç dikimine başlıyor.


''Sizin de Dikili Bir Ağacınız Olsun'' projesiyle Şanlıurfa'nın Bozova ilçesi Çatak Sosyal Tesisleri bölgesinde 15 Temmuz darbe kalkışmasında şehit olan Şanlıurfalılar anısına özel ağaç dikimiyle gerçekleşecek olan ağaç dikim programında ilk etapta Bin 500 ağaç dikimi yapılacak. Her kesimden insanların ağaç hassasiyetini artırmaya yönelik çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, bu çerçevede "Yeşeren Çınarlar" kapsamında 500 Dede ve Torunu 500 adet çınar ağacı dikecek.

 27 Şubat Pazartesi günü saat 12.00'de Çatak Sosyal Tesisleri / Bozova bölgesinde
gerçekleştirilecek olan ağaç dikim programına Şanlıurfa Valisi  Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şehit aileleri ve Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşların temsilcileri katılacak.

27 Şubat Pazartesi günü saat 12.00'de Çatak Sosyal Tesisleri / Bozova bölgesinde

gerçekleştirilecek olan ağaç dikim programına katılmak isteyen vatandaşlar için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma merkezinden Saat: 11.00'de araç kaldırılacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar