Bozovagücü Spor zirveyi bırakmıyor

Şanlıurfa 1. Amatör B grubunda mücadele veren Bozovagücü Spor kendi evinde karşılaştığı Keçe Spor’u 3-1 mağkub ederek yenilmezlik serisine devam etti.

1. Amatör B grubunda bu sezon oldukça iyi bir performans sergileyen Bozovagücü Spor, Bozova İlçe Stadyumunda Keçe Spor’u konuk etti. Ligin güçlü ekiplerinden olan Keçe Spor’u kendi evinde attığı 3 gol ile deviren Bozovagücü Spor, 3 puanı hanesine yazdı.

Bozova İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşma, hakemin düdüğü ile başladı. Maça etkili başlayan taraf ev sahibi olan Bozovagücü Spor, golü bulmayı isteyen taraftı. Taraftarın desteği ve ev sahipliğinin avantajını iyi kullanan Bozovagücü Spor, aradığı golü ve golleri Hüseyin Korkmaz, Mahmut Yaşar ve Mehmet Gül’ün golleri ile buldu. Oldukça iyi bir performans sergileyen Bozovagücü Spor, maçın kontrolünü elinde bulundurdu. Bozovagücü Spor’un golleri ardından Keçespor, tek gol atarak maçtan 3-1 mağlup ayrıldı. Bozovagücü Spor ise aldığı galibiyet ile puanını 35’e çıkararak zirvedeki yerini korudu.

Lider Bozovagücü Spor ile deplasmanda karşılaşan Keçespor ise zorlu deplasmanda eli boş döndü. Ligin güçlü ekiplerinden biri olan Keçespor, Bozovagücü Spor karşısında aldığı yenilgi ile ağır bir darbe aldı. Ligde 26 puan ile 4. sırada yer alan Keçespor ise alınan galibiyet ile şampiyonluk yarışında ağır darbe aldı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar