Cevheri Bozova kırsalında

“Hayır oyu verin diyenlere bakın, kararınızı verin”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Bozova köylerini gezerek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konusunda bilgiler verip, 16 Nisan günü EVET oyu vermelerini istedi. Milletvekili Cevheri, ‘hayır oyu verin’ diyenlere bakılırsa, neden evet dememiz gerektiğinin de çok iyi anlaşılacağını söyledi.


Vatandaşlarımızı referandum konusunda bilgilendirmek için ayak basmadık yer bırakmayacaklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, “Bozova ilçemizin köyleri olan Bağlıca, Kepirce, Kaçarsaluca, Dutluca, Karacaören, Yeniköy ve Eskin Mahallelerini ziyaret ettik. Daha sonra Atatürk Barajı EÜAŞ Konferans Salonunda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa Hakkında açıklama yaptık, vatandaşlarımızla fikir alış verişinde bulunduk. Neden EVET demeleri gerektiğini açıkladık. Yapılan Anayasa değişikliğini madde madde anlattık. Oylamanın ülkemizin, milletimizin huzur ve refahı için olduğunu anlattık. 16 Nisan günü ‘hayır oyu verin’ diyenlere bakarsak, neden evet dememiz gerektiğini de çok iyi anlarız. Ona göre kararınızı verin” dedi.

AK Parti Bozova İlçe Başkanı Av. Mehmet Akgün ise, ilçe teşkilatı adına öncelikle AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve tüm Bozovalılara teşekkür ettiğini söyledi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar