Demirkol, Bozova halkından evet için destek istedi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bozova İlçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla görüştü. 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasıyla ilgili Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan Başkan Demirkol, evet için de destek istedi.
Başkan Fevzi Demirkol, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında Bozova İlçesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçedeki esnaf ve vatandaşlarla görüşen Başkan Demirkol, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin yararlarından bahsederek, 16 Nisan’da evet için destek istedi.

Esnaf ve vatandaşlarla tarafından samimiyetle karşılanan Başkan Demirkol, 16 Nisan’ın sadece Türkiye’nin geleceği değil, mazlum milletlerin geleceği olduğunu ifade etti. 16 Nisan’daki Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili halk oylaması ümmetin de umudu, mazlum milletlerin de umudunu belirleyecek bir tarih olacağını vurgulayan Başkan Demirkol, bu nedenle halk oylamasında evet tercihinin kullanılması gerektiğini söyledi.

Esnaf ziyareti programında AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve AK Partili teşkilat üyeleri de yer aldı. (Haber Merkezi)

Yorum Gönder

0 Yorumlar