Bozova Kırsalı Kilitli parke ile tanışıyor

Bozova Belediyesi kırsal mahallelerde kilitli parke çalışmalarına başladı.
Bozova Belediyesine kayyum olarak atanan Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker, kırsalda yıllardır vatandaşı beklediği hizmetleri yavaş yavaş kırsala kazandırmaya başladı. Bozova Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker kırsal öncelikle nüfus olarak büyük olan köylerde üst yapı çalışmalarına başladı.
Yıllardır köy içi yollarının çamur içinde olduğu öğrenilen kırsal mahallere Bozova Belediyesi kilitli parke çalışmalarına bu yıl 4 köy ile başlayarak hizmete başladı.
Bozova Belediye Başkanlığı Vekil Göker’in talimatıyla 12 Mayıs 2017 Dutluk, Kılıçören, Zivanlı ve Çakmaklı Mahallerinin ihalesi yapıldı. Bu dört mahalleye toplamda 100 bin m2 kilitli parkı döşemesi 21 Temmuz 2017 tarihinde sözleşme altına alındıktan sonra 26 Temmuz 2017 tarihinde döşeme işlemleri başladı.
Bugüne kadar yapılan kilitli parke çalışmalarında 2 kırsal mahalle de çalışmalar tamamen bittiği öğrenildi. Ayrıca 2 kırsal mahallenin üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  1 Milyon 842 bin TL ile ihalesi yapılan parke hizmetlerinin 180 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

Son olarak Bozova Belediyesi tarafından yapılan açıklamada işin % 60 kısmının bittiği ve nakdi gerçekleşme oranın % 35 olduğu belirtildi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar