Bozova temsilcisi galibiyet serisi yakaladı

Bozova 75.MTAL ve Gençlik Spor Kulübü deplasmanda Suruç ilçe stadında Suruç Belediyespor ile karşı karşıya geldi. 
Lige 2 de 2 yaparak hızlı bir başlangıç yapan Bozova temsilcisi 75.MTAL ve Gençlik Spor Suruç'ta galibiyet parolasıyla çıktığı maçta rakibini 4-0 yenerek 3 hafta üst üste kazanarak Şanlıurfa 2.Amatör A Grubunda liderlik koltuğuna oturdu.

Maça hızlı başlayan Bozova temsilcisi 26.Dakikada şiarın attığı golle 1- o öne geçti. İlk yarıda ataklarını sürdüren Bozova temsilcisi daha fazla gol atamayınca soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda daha istekli başlayan Bozova temsilcisi 75.MTAL ve Gençlik Spor rakibini kalesine hapsederek ikinci golü Özkan'ın asisti ve M.Kaya'nın golüyle 54.dakika skoru 2-0'a getirdi.

Dakikalar sonra Bozova temsilcisi skoru 3-0 getirdi. Ataklarına devam eden Bozova temsilcisi 81.Dakika M.Gül'ün attığı golle durum 4-0'a geldi. Bu golden sonra daha fazla gol gelmeyince Bozova temsilcisi sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Bozova temsilcisi 75.MTAL ve Gençlik Spor bu galibiyle puanını 9'a çıkararak ligde liderlik koltuğuna oturdu. Suruç Belediyespor ise 1 puanla ligin sonundaki yerini korudu.

Bozova temsilcisi 75.MTAL ve Gençlik Spor kulübü Ömer Yıldırım maç sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bugün çıktığımız Suruç belediye spor maçında 4 0 galip gelerek bu başarımızda bizlere maddi manevi desteğini esirgemeyen Bozova kaymakamımız aynı zamandan Belediye başkanımız Zekeriya GÖKER beyefendiye teşekkür ederiz." dedi

Yorum Gönder

0 Yorumlar