Bozovalı gençler atletizm'de derece yaptı

Şanlıurfa'da 11 Nisan Stadyumunda düzenlenen Liseler arası atletizm yarışlarında Bozovalı gençler farklı dallarda dereceye girerek Bozova'yı gururlandırdılar.

Bozova 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Mehmet Sümbül Şanlıurfa'da düzenlenen Liseler arası atletizm yarışlarında 3000 metrede il birincisi oldu.

Şanlıurfa'da düzenlenen Liseler arası atletizm yarışlarında Yüksek atlamada Bozova 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Osman Nur Aslan il üçüncüsü oldu.

Şanlıurfa'da düzenlenen Liseler arası atletizm yarışlarında uzun atlama il ikincisi ve üç adım atlamada il üçüncüsü Bozova 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Abdullah Çiçek oldu.

Şanlıurfa'da düzenlenen Liseler arası atletizm yarışlarında 300 metre engellide Bozova 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Ömer Boztepe il ikincisi oldu.

Şanlıurfa'da düzenlenen Liseler arası atletizm yarışlarında Bozova 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Cirit atmada Ömer Faruk Aksoy il üçüncüsü oldu.

1500 metre koşusunda Bozova 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Muhammet Taş il dördüncüsü oldu.

Bozova 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Çelik dereceye giren öğrencilere ve hocalarına sosyal medya hesabından tebrik etti.

İşte Müdür Ali Çelik'in mesajları:

"Şanlıurfada yapılan Liseler arası atletizm yarışlarında öğrencimiz Mehmet Sümbül 3000 metrede il birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şanlıurfada Liseler arası Atletizm yarışlarında Yüksek Atlamada öğrencimiz Osman Nur Aslan il üçüncüsü olmuştur.

Şanlıurfada yapılan Liselerarası Atletizm yarışlarında uzun atlama il ikincisi ve üç adım atlamada il üçüncüsü olmuştur. Sporcumuzu ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederim."

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Bozovalı MehmetŞubat 13, 2018

    Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil