Bozova'da markalaşmanın önemine değindi

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova temasları kapsamında İlçe Müftülüğünü, Bozova Şoförler Odası ve Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Çiftçi ziyaretlerinde Şanlıurfa’ya ait ürünlerin markalaşması için el birliğine ihtiyaç olduğunu söyledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova’da bir dizi temaslarda bulundu. İlçe gezisine parti teşkilatı ve esnaf ziyareti ile başlayan Başkan Çiftçi ardından ilçe müftülüğüne geçerek din adamları ile görüştü. Görüşmesinde özellikle ibadethanelerin mimari eser şeklinde inşa edilerek geleceğe taşınması için Büyükşehir Belediyesi olarak ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını dile getiren Başkan Çiftçi, Zeytin Dalı Operasyonuna katılan Mehmetçik için de hep birlikte dua etti.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, ÜRETİCİ İLE BULUŞTU
Başkan Çiftçi, ziyaretlerine Bozova Şoförler Odası ve Bozova Ziraat Odası ile devam etti. Her iki ziyaretinde de tarımsal üretimin ağırlıkta olduğu Şanlıurfa’da ürünlerin markalaşması yolunda sanayinin önemine değinen Başkan Çiftçi, bunun için ortak paydada buluşulması gerektiğinin altını çizdi. Esnaf ve üreticilerin talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Çiftçi, gün içerisindeki ziyaretlerinde vatandaşları 25 Şubat tarihinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenecek olan AK Parti Şanlıurfa İl Kongresine de davet etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar