Bozovalı aile 1 ay camide yatıp kalktı

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde ikamet eden Zurnacı ailesi maddi sıkıntılardan dolayı 27 gün camii'de kaldı.
Bozova'da haftalık olarak yayımlanan Bozova Manşet Gazetesinden Abdulkadir Akgün'ün haberine göre, 5 çocuk babası Mustafa Zurnacı, işsiz ve evsiz kaldığı için ailesi ile birlikte 27 gün boyunca camide uyumak zorunda kaldı.

Evsiz ve İşsiz kalınca ailesiyle birlikte yaşadığı dramı anlatan Mustafa Zurnacı, “Evsiz kalınca camide uyumak zorunda kaldık. 27 sonra derme çatma bir çadırda yaşadık, daha sonra ise belediyeye ait eski lojmanlarda kalmaya başladık. Buradan da çıkartılırsak nereye gideriz, ne yaparız diye düşünüyorum. Şu anda zor şartlarda yaşamaya çalışıyoruz. Yardıma muhtaç bir durumdayız. Temizlik işleri, çöp, kalorifer, kapıcılık ne olursa olsun yeter ki sürekli olsun her işi yaparım. Yeter ki başımızı sokacak bir ev olsun.” dedi.

Yaşadıkları dramı anlatmaya devam eden Mustafa Zurnacı’nın eşi ise bulundukları duruma feryat ederek, “Ya başımızı sokacak bir ev ya da kiramızı ödeyebileceğimiz bir iş istiyoruz. Ben ya da eşim fark etmez yeter ki imkan tanınsın. Biz insanca yaşamak istiyoruz. Çocuklarımı yedirip giydirip okutmak istiyorum. Yaşamak için bir fırsat istiyoruz. Devletimizden hayırseverlerden STK‘lardan bu konuda yardım bekliyoruz." dedi.
Bozovalı aile yetkililerden ve hayırsever iş adamlarından yardım bekliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar