Yaylakspor evinde 3 puanı kaptı

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine bağlı Yaylak Mahallesinin spor kulübü Yaylakspor ilçe stadında Bağmancıspor ile karşılaştı.
Bozova ilçe stadında oynanan maçta etkili bir performans gösteren Yaylakspor rakibi Bağmancıspor'u 3-1 yenerek sahadan galip ayrıldı. İlçe stadında oynan maça Bozova Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Göker ve çok sayıda vatandaş izledi.

Şanlıurfa 2.Amatör B Grubunda mücadele eden Yaylakspor 10 puanla grupta 3.sırada yer alıyor. Bağmancıspor ise 2 puanla grupta son sırada yer alıyor.
Yaylak Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Ekinci maçtan sonra şu açıklamayı yaptı: "Yaylak gençlik spor kulübümüzün bağmancıspor ile bu gün bozova ilçe stadında maçı vardı 3-1 galip geldik önce yaylak mahallesine ziyarette bulunarak ve daha sonra maçımıza gelen Bozova kaymakamı aynı zamanda belediye başkan vekili sayın Zekeriya gökere takımımıza verdikleri maddi manevi desteğinden dolayı yaylak mahallesi adına teşekkür ediyorum ayrıca hocamız ibrahim yapıcı ve oyuncularımızı tebrik ediyorum.

Ayrıca milli eğitim müdürümüz Hamza Yarbuğlubaş ile Bozova 75.yıl spor kulüp başkanı Ömer Yıldırım ve spor müdürümüz nesih çiftçi maçımıza destek amaçlı geldiler yaptıkları maddi manevi desteklerinden dolayı yaylak mahallesi adına teşekkür ediyorum..."

Yorum Gönder

0 Yorumlar