Yaylakspor, 9 kişiyle maçı bitirdi

Şanlıurfa 2.Amatör B Grubunda mücadele eden Yaylakspor, Yenice 1 nolu sahada Kendirspor ile karşılaştı.

Şanlıurfa 2.Amatör B Grubunda mücadele eden Yaylakspor, deplasmandan Kendirspor ile kıyasıya mücadele ettiği maçta sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.
İlk yarı 1-0 yenik duruma düşen Bozova temsilcisi Yaylakspor ikinci yarının başlamasıyla birlikte oyuncunun kırmızı kart görmesiyle 10 kişiyle mücadele eden Yaylakspor 1-0 geriden gelerek skoru 2-1 öne geçmesini bildi. Yaylakspor istekli ve mücadeleci oyununa rağmen hakem tarafından oyunculara 1 kırmızı kart göstermesi üzerine Yaylakspor sahada 9 kişi kaldı. 9 kişi kalmalarına rağmen oyun disiplininden kopmayan Yaylakspor hakemin penaltı noktasını göstermesi üzerine oyunda dengeler bozuldu.

9 kişi ile mücadele eden Yaylakspor sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Maç sonunda kulüp başkanı Ali Ekinci hakeme isyan ederek şu sözleri paylaştı: "Bugün Urfa’da kendirsporla maçımız vardı 3-2 yenildik fakat ikinci yarıya 10 kişi başladık ve 1-0 geriden 10 kişiyle 2-1 öne geçtik ve maalesef hakem yine devreye girdi bir kırmızı kart daha da gösterdi dokuz kişi kaldık o rağmen çok iyi oynamamıza rağmen bu sefer hakem penaltı çaldı yani bu gün hakem 3 yaylak gençlik spor 2 bu güzel oyundan dolayı hocamız ve oyuncuları tebrik ediyorum..."

Yaylakspor 14 puanla grupta 5.sırada yer alıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar