Mahmut Yazar aday adaylığını açıkladı

Şanlıurfalı iş adamı Mahmut Yazar, Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday adaylığını açıklamak için basın mensuplarıyla buluştu.
Daha önce kenti ilgilendiren her konuyu gündeme taşıyan iş adamı Mahmut Yazar, aday adaylığını açıklamak için öğretmen evinde gazetecilerle bir araya geldi. Aday adaylığını duyuran Yazar, halktan gelen talep üzerine siyasete girmek zorunda kaldığını belirterek, "İktidar Partisi yıllarca bu memlekete yapmadığını bırakmadı. Milletvekili olmam için halktan yoğun bir talep geldi ve ben de aday olmak zorunda kaldım. Şanlıurfa'nın sorunlarını çözüme kavuşturmak için geliyoruz" dedi.

Aday adaylık açıklamasında memlekette hortumcuların, rantçıların çoğaldığını iddia eden Yazar, "Biz bu gidişata dur demek için geliyoruz. Herkes bir rant peşinde, biz bu rantı durdurmak için yola çıktık. Şanlıurfa'da tam anlamıyla bir muhalefet oluşturmak, halkın sorunlarıyla dertlenmek için bu yola girdik. Bizim rantla işimiz olmaz. Ben halktan birisiyim, toprağın içinden geliyorum, çiftçiyim. Halkımın bugüne kadar neler çektiğini çok iyi biliyorum. Benim siyasete girme gibi bir niyetim yoktu. Halktan yoğun talep geldi, bu gidişatın durdurulması için siyasete girmem için yoğun talepler oldu. Ben de siyasete girerek, Şanlıurfa'ya gerçek anlamda hizmet etmeye talip oldum" diye konuştu.

Konuşmasında gazetecilerin haklarına da değinen Yazar, "Bugün iletişim fakültesi mezunları asgari ücretle çalışıyor. Çoğu kişi belki bu ücreti de alamıyor. Gazeteciler özlük haklarından mahrum bırakılıyor. Biz halkın her kesimiyle yakından ilgileneceğiz, asla ayrım yapmayacağız. Halkımız şunu iyi bilsin ki artık sığınabilecekleri güvenli bir limanları var. Kime oy vereceğim tasasına kimse kapılmasın. Şanlıurfa'nın çıkış noktası CHP'dir, CHP'de de Mahmut Yazar'dır" ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar