Bozova 75.Yıl Gençlikspor şampiyonluğu ilan etti


Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi 2. Amatör kümede şampiyonluk mücadelesi veren Bozova 75.Yıl Gençlikspor sahasında ağıladığı Yenicespor'u 7-2 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Bu yıl ilk defa amatörde mücadele eden  75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kendi evinde oynadığı Yenicespor’u 7-2 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluk kupasını Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yöneticilerinden Adnan Yükselir, İmam Çeviker, Halil Durmaz ve İbrahim Demirkan tarafından verildi.

Şanlıurfa’da 2017-2018 futbol sezonunun son haftasına girilirken, Eyyübiye Belediyesi 3 grup halinde oynanan 2. Amatör kümede maçlar A grubu hariç maçlar tamamlandı. A Grubunda son haftaya girilirken, haftalar önce şampiyonluğunu ilan eden 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sezon kendi liginde başarıdan başarıya koşarak hedeflendiği şampiyonluğa haftalar önce kavuştu.

 Bozova İlçe Stadyumunda oynanan Yenicespor maçı öncesi şampiyonluk töreni yapıldı. Folklor ekininin gösterisiyle başlayan şampiyonluk törenine İlçe Kaymakamı Zekeriya Göker, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yöneticilerinden Adnan Yükselir, İmam Çeviker, Halil Durmaz ve İbrahim Demirkan, İlçe Milli Eğitim ve takım başkanı Ömer Yıldırım, 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Okul Müdürü Ali Çelik ve çok sayıda sporseverler katıldı.

Haftalar öncesinde şampiyon olacağı belli olan  75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi rakibini 7-2 yendikten sonra şampiyonluğu ilan etti. Önümüzdeki 1. Amatör kümede mücadele edecek.

    75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ali Çelik takımın şampiyonluğu ve açtıkları Bilim Fuarı hakkında açıklamada bulundu.

     75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ali Çelik yaptığı açıklamada, “Okul olarak hedefimiz ilçemizin mesleki gelişimine, sosyal, kültürel ve sportif gelişimine katkı sunmak istiyoruz. Bu amaçla bugün öğretmen ve öğrencilerimizin ortak çalışmaları  ile bugün TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımızın açılışını Sayın Kaymakamımız Zekeriya Göker yaptı. Açılışta folklor ekimiz bir gösteri sundu. Okulumuz Müzik grubu bizlere müzik resitali sundu.

    Bununla beraber Robot Teknolojisi Atölyemizin açılışını da yaptık. Bu alanda da iddialı olmak istiyoruz. Robot Teknolojisi Alanında ilk robotlarımız geçen hafta Kahramanmaraş 'ta düzenlenen Ulusal Robot yarışlarına katıldı. Bu hafta sonu Adıyaman’da ve sonraki hafta Sivas’ta Milli Eğitim Bakanlığınca yapılacak olan Robot  yarışlarına katılacağız.

     Bütün bu çalışmalarımızda bizleri maddi ve manevi destek sunan Bozova Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Zekeriya GÖKER ile Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hamza Yarbuğlubaş'a  çok teşekkür ediyoruz. Yine okulumuz Spor Kulübü Başkanı Ömer Yıldırım ve yönetim kurulundaki arkadaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
Haber de urfanatik sitesinin bilgilerinden yararlanılmıştır...Fotolar Bozova Belediyesinden alınmıştır.




Yorum Gönder

0 Yorumlar