Bozova'da sel esnafı vurdu

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde bugün etkili olan sağanak yağış sonrası ilçede bulunan dükkanların birçoğu sel suları ile doldu.


Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Prestij caddesi yağış sonrası adeta bir akarsuyu andırdı. Yağmur suları altyapının yetersiz olmasından dolayı etrafta bulunan alçak dükkanların içine girdi. Esnaf dükkanlarına giren suları engellemek için çek pas ve kovalarla suyu dışarıya tahliye etmeye çalıştı. Yine ilçenin en aktif caddelerinden birisi olan Sanayi caddesinde akarsuyu andıran sel suları etraftaki alçak dükkanların içini sel suları ile doldu. Burada bulunan esnaflar yardımlaşarak suyu dışarı çıkarmak için kova ve çek paslarla çalışma yürüttü.

Bozovalı vatandaşlar sosyal medya'da yaptıkları paylaşımda, " bu tür manzaralar her yıl şiddetli bir yağış olduğunda dükkanlarımız sel altında kalıyor. Alt yapı yetersiz kaldığı için bütün sular alçakta kalan dükkanların içine giriyor. Maalesef ilçemiz sahip kimse bu durumu görmüyor. Artık belediye başkanımız, kaymakamımız ve siyasetçilerimiz bu duruma bir çare bulsunlar. Sel suları yüzünden birçok eşyamız zarar gördü."dediler.



Yorum Gönder

0 Yorumlar