Aksoy, Halfeti turizm ilçesi olarak anılmalı

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren AK Aday Mehmet Fatih Aksoy merkezde bulunan esnaf ve vatandaşlar ziyaretlerini gerçekleştirirken diğer yandan ise İlçe ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.
Halfeti İlçesinde vatandaşların sıcak ilgisi ile karşılaşan AK Aday Aksoy, " İlçede gerçekleştirdiğimiz ziyaretler de şunu gördüm ki güler yüz ile insanlara yaklaştığımızda hiç kimsenin elini havada bırakmıyorlar " dedi.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri nedeniyle yapılan aday tanıtım programının ardından Milletvekili adayları esnaf ve vatandaş ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyorlar bu doğrultuda AK Aday Aksoy sahada yer alarak vatandaşların taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Aksoy, Halfeti Kaymakamı Şeref Albayrak'a Teşekkür Ediyorum
İlçede gerçekleştirdiği esnaf gezisinin ardından Halfeti Kaymakamlığının düzenlediği iftar programına katılan AK Aday Aksoy,"Halfeti Kaymakamımız Şeref Albayrak ile önceden de tanışıyoruz ve gerçekten Kaymakam Şeref Bey geldiği andan itibaren ilçemiz için elinden geleni yapıyor. Bölge halkına her daim eşit mesafede durdu ve devletin sıcak yüzünü her zaman hissettirdi. Halfeti de esnaf ziyareti gerçekleştirdiğimiz de şunu gördüm ki güler yüz ile insanlara yaklaştığımızda hiç kimsenin elini havada bırakmıyorlar. Halfeti de bulunan vatandaşlarımızdan Allah razı olsun Kaymakam Şeref Albayrak'ı bağrına basıp sahip çıktıkları için.

Aksoy, Halfeti'nin Turizm İlçesi Olarak Anılmasını İstiyorum
Kişiler ve şahsiyetler üzerinden kırgınlıkları bir kenara bırakıp 24 Hazirana kadar herkesin çalışması gerektiğini belirten Aksoy, "Geleceğimiz ve çocuklarımız için elimizden geleni yapmalıyız. Durmadan yılmadan zaman kaybetmeden çalışıp çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakacağız. Siyaset hizmet işidir ve Halfeti geçekten benim için ayrı bir öneme sahip, Halfeti güzel ve daha da güzelleşecek daha gelişecek. Halfeti ilçesi ile ilgili güzel projelerimiz var ilçenin turizm ilçesi olarak anılmasının yanında her anlamda gelişmesini ve gelişme müsait bir ilçe konumunda bulunuyor. Bunların yanında Halfeti ilçemiz insanlarımızın birbirleri ile düşüncelerini rahat bir şekilde konuşabildiği kendini rahat bir şekilde ifade edebildiği ve bunun günlük görüyor beni fazlası ile mutlu etti tüm bunlar Halfeti'nin sosyal dokusunun ne kadar değiştiğini ve değişime ne kadar uyumlu olduğunu gösteriyor. Ben Halfetili vatandaşlarımın emrindeyim, tüm Halfeti'nin beni kardeşi gibi görmesini istiyorum. Halfeti'nin desteği ve duasını bekliyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar