Çiftkaya'dan Urfalılara teşekkür

İyi Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya 24 Haziran seçimleri sonrasında teşekkür mesajı yayınladı.
İyi Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya teşekkür mesajında:
"Değerli Şanlıurfalı hemşehrilerim, milletvekilli adaylığımın açıklandığı günden seçimler yapılıncaya kadar bir mücadele içinde yaklaşık bir ayımız çalışma ile geçti.

Bu süre içinde beni yanlız bırakmayan partili arkadaşlarıma yönetici arkadaşlarıma eş ve dostlara teşekkür ediyorum. Esit şartlarda yapılmayan devletin bütün imkanlarını kullanan bir ittifaka karşı seçim çalışması yaptık. Secim öncesinin adil olmadığı kadar sandık güvenliği ve can güvenliğinin tartışıldığı bir ortamda yapılan seçimlerin sonucu ne yazik ki istediğimiz seviyede olmamıştır.

Bu sonucun tabiki bizim açımızdan öz eleştirisi yapılacak noktalarıda mevcuttur. Aksayan yönlerin düzelmesi bir sonraki mahalli seçimlerde aynı sıkıntıların yaşanmaması adına yapılacak ve genel merkezcede yaptırılması gerekecek şeyler olacaktır. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler. Haktan gelene boynumuz kıldan incedir. Ama pes etmek yok. 8 aylık bir partiyiz ahlaksızca bir yıpratma politikasına tabi tutulmuş partimiz ve genel başkanı sayın Meral Akşener medya amborgasuna tabi tutulmuş bir hareket olarak meclise girmiş ve millet için ümit olma potansiyelimizi devam ettiriyoruz.

Partinin kurucu üyesi olarak Urfa'nın problemleri ve teşkilat problemleri benim problemimdir. İyi Parti'nin iyi yürekli mensupları endişe etmesinler herşey iyi olacak. Allah yar ve yardımcımız olsun iyileri korusun kötüleri de ıslah etsin." dedi

Yorum Gönder

0 Yorumlar