Bozova sanayi sitesinde sona yaklaşıldı

Bozova ilçesinin gelişmesi için özellikle sanayileşmenin gelişmesi gerekiyor. Bozova İlçesinde 2016 yılından bu yana yapılması planlanan Sanayi sitesi için sona gelindiği öğrenildi. 
Bozova'nın Sesi Gazetesinde yer alan habere göre, Bozova merkeze 2 kilometre uzaklıkta bulunan Atatürk Barajı yol üzerindeki 703 bin metre kare alanda yapılması planlanan sanayi sitesi için tüm çalışmalar devam ediyor. Sanayi sitesi ile ilgili olarak Bozova Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Yılmaz Akman, Sanayi sitemizin yapılması için bugüne kadar başta Bozova Belediyesi olmak üzere Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bakanlıkta işlemleri tamamlandı. 

Geçtiğimiz ay içerisinde tapulama öncesi liste askıya alındı. Ayın 26’da askı süresi tamamlanıyor. Daha sonra ise Tapu Kadastro müdürlüğünde tapulaştırma işlemi yapılacaktır. Daha sonra ise Kooperatif olarak sanayi sitemizin başlanması için çalışmalara hız vereceğiz. Bugüne kadar kooperatifimize 60’ya yakın üye girişi yapıldı. 

Sanayi sitemizin yapılması ile birlikte ilçemizin kalkınması büyük bir katkı sağlayacaktır. Sanayi sitemizin devreye girmesi ile birlikte özellikle araç tamiri için başta Şanlıurfa Merkez olmak üzere bir çok yakın şehre ve ilçeye giden vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile araçlarını tamir edebileceklerdir. Araç tamirlerin yanı sıra yine Bozova kent merkezinde ara sokaklarda sanayi esnaflığı yapan tüm esnaflarımızı da aynı çatı altında toplayarak aynı yerde halka hizmet vermelerini sağlamış olacağız’ dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar