Bozovalı gençler kano’da Türkiye birinciliği elde etti


Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Kupası yarışları tamamlandı. Yarışmada Şanlıurfa’yı temsilen katılan Bozovalı sporcular’dan Ali Kemal Sarar K1 500 mt de Türkiye birinciliği elde etti.

 Bozova Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Göker’in destekleri ile ilçeden 30 genç sporcu kano yarışlarında farklı kategorilerde derece yaparak Şanlıurfalıların sevinmesine neden oldu.

Durgunsu Kano Türkiye Kupası yarışlarına Eskişehir de Türkiye Kano Federasyonunca düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Kupasında Şanlıurfa’yı temsilen katılan Kano takımımız sporcularından Ali Kemal Sarar K1 500 mt de Türkiye birincisi, 200 metrede de Türkiye ikincisi oldu.

Kızlarda K1 200 mt de Hilal Şimşek Türkiye Üçüncüsü oldu. Murat Zeki Güçlü, Abdurrahman Demir, Adem Vuran, Sabri Altundağ, İsmet Karacan ve Mustafa Köroğlu’dan oluşan K4 takımımız 500 ve 1000 yarışlarında Türkiye Üçüncüsü oldular.

Bozova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nesih Çiftçi yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Gençlerimize imkân verildiğinde neleri başaracaklarını gösteren ve başarıları ile bizleri sevindiren sporcu ve Antrenörlerimizi kutluyoruz. Her daim gençlerle olan, gençlik için tüm projelerimize destek olan Kaymakamimiz ve Belediye Başkan V. Sn Zekeriya Göker e, İl Müdürümüz Sn Hakan Keşküş’e, Kano Federasyon Başkanımız Sn Alper Cavit KABAKÇI ya, Kulüp Başkanlarımız Sn Mehmet Fatih Aksoy, Sn Ömer YILDIRIM’a, 75.Yıl MTAL Müdürümüz Ali Çelik hocamıza ve sporcu velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.





Yorum Gönder

0 Yorumlar