Bozova Belediye başkanlığı için adı geçenleri sıraladı


27. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday adayı Sosyolog Yaşar Kaya Bozova Belediyesi için adı geçen Başkan adaylarının isimlerini sosyal medyada açıkladı.

27. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday adayı Sosyolog Yaşar Kaya, Bozova Belediyesi için aday olacak kişilerin Bozova’dan birisi olması gerektiği, halktan birisi, mazlumların sesi, rant peşinde olmayan ve vatandaşın beni adayım diyebilecek standartta olması gerektiğini belirtti.

Kaya Sosyal medya hesabından şu notları ve isimleri paylaştı: “Bozova İlçesi 2019 Yerel Seçimlerde belediye başkan aday adaylıkları için öne çıkan isimler şu kişiler; Mahmut ASLAN, Hasan Arusoğlu, Suphi Aksoy, İbrahim Halil AKCAN, Mustafa KARAÇİZMELİ, Dilek KARA, Gülcan DEMİR, Suphi ÇİÇEK, Mahmut ATÇI, Kayhan Güllüoğlu, Muhittin MERAL Hakan Akgün, Mustafa Gülyaşar, Mehmet Akgün, Sıtkı URAL, Erdal URAL, Mehmet Selim Şahin,Aydın Yener' in yanı sıra halen memur olarak görevlerine devam eden bazı isimlerinde liste de yer aldığı öğrenildi.
Sizce Eski tanınmış Belediye Başkanları mı, oda Başkanları mı? Bld. Encleri mi Sendika Başkanlığından Daire Başkanlığına atanan eski sendika Başkanları mıı? Güzelim Bozova'mıza sizce kim aday olabilecek?. Bürokrat mı? Halktan sıradan biri mi? Etiketli mi? Etiketsiz mi? Sanırım; Bozova halkı seçecek kişiyi tanıyor. Ama seçilecek kişi hangi kriterlere göre seçilecek. Yoksa benim istediğim aday oldu bitti mi? Denilecek.. Güçlülerin sözü mü ? Mazlumların sesi mi? Dikkate alınacak. Bütün bunlar içinde hizip olabilecek mi? Küskünler olabilecek mi? Küskünler AK Parti deyip yola devam diyecek mi? Özgeçmiş mi dikkate alınacak ?
Kanımca Halkın içinde halkla bütünleşen her türlü pislikten uzak tertemiz Büyük Partimiz Ak Partiye cep Rant gözüyle bakmayan hizmet ehli liyakatlı sevilen şeffaf demokrat adil İradeli Erdemli ve herkesi kucaklayan Cesaretli biri gelmeli.. Ak Partimiz yaparsa en iyisini yapar ve seçer diyoruz. Ve bu aday sizce kim olacak. ??..! Soruyoruz...?
Haydi bunu siz yorumlayın.. İsim belirtme zorunluluğu yok. Nasıl birini istiyorsunuz ? Saygılarımla..
Sos. Yaşar KAYA
27. Dönem AK Parti Mv. A.A.
Araştr. Yazar”

Yorum Gönder

0 Yorumlar