Bozova Halk Eğitim Müdürü Değişti


Eyyübiye ilçesi Halk Eğitim Müdürlüğünde görev değişikliği oldu. Uzun bir dönemdir Halk Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Necati Taş yerini Mehmet Salici’ye bıraktı.
Eyyübiye Halk Eğitim Müdürlüğü görevi boyunca güzel ve başarılı proje ve çalışmalara imza atan Eyyübiye Halk Eğitim Necati Taş Bozova Halk Eğitim Müdürü oldu. Başarılı çalışmaları ile Eyyübiye HEM’i kalkındıran Necati Taş, çalıştığı süre boyunca birçok çalışmanın altına imzasını attı. Yaptığı başarılı çalışmaları ile Bozova Halk Eğitim Müdürlüğünde görev yapacak olan Taş’ın yerine ise Mehmet Salici getirildi.

Sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşım ile Eyyübiye HEM’de görev değişikliğinin olduğunu belirten Necati Taş, Kurucu Müdürlüğünü yürütmüş olduğum Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Kurulduğu günden bugüne kadar Eyyübiye ilçemizde çeşitli alanlarda başarılı kurs ve projelerle halkımızın takdirini topladık. Kısa zaman diliminde birçok başarılara imza artık. Desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen en başta çok değerli Kaymakamımız Sayın Adem Ünal' a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Demir’e, Şube Müdürlerimize, Müdür Yardımcılarım Mehmet Şahin’e, Ömer Tosun’a, emek veren sahada başarılı çalışmalarıyla göz dolduran öğretmen ve usta öğreticilerimize çok teşekkür ediyorum.  Eyyubiye ilçemizde çalışmanın bir farklılık olduğu düşüncesiyle Halk İçin Eğitim, Eğitim İçin Eyyübiye Hem Halk Eğitim Merkezi çalışmalarımıza virgül koyup, Bozova Halk Eğitimi Merkezinde Müdür olarak görevime devam edeceğim. Bayrağı devir alan Mehmet Salici Müdürüme çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar