Bozova'da sporculara malzeme desteği

Bozova Sporla Tanışıyor Projesi kapsamında Yaz Spor Okuluna devam eden sporculara spor malzemesi dağıtımı yapıldı.
Çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı sağlamak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkıda bulunmak amacı ile Bozova Sporla Tanışıyor Projesi kapsamında; Bozova Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol gereği Bu Yaz Herkes Spor Yapmalı parolası ile “Bozova Yaz Spor Okulu” faaliyete geçirilmiştir.“Bozova Belediyesi Yaz Spor Okulları” kapsamında bu yıl Atletizm, Badminton, Masa Tenisi, Futbol, Yüzme ve Kano branşlarında sportif eğitim alan sporculara spor malzemesi dağıtımı Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan V Sn Zekeriya Göker ve beraberindeki heyet tarafından yapıldı.

Eğitmenlerin bir kısmı Bozova HEM Müdürlüğünce görevlendirilen ve Haziran ayı itibari ile faaliyetlere başlayan Yaz Spor Okulu için Bozova Belediyesince 500 kişilik forma-şort, futbol eğitim malzemesi, bone yüzme tahtası, kano küreği, kano, alımı yapıldı. Ayrıca Çatak ta soyunma konteynerleri ile kayıkhane yapımına başlandı.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nesih Çiftçi ; Okulların kapanması ile Haziran ayı itibari ile faaliyetlerine başlayan Bozova Belediyesi Yaz Spor Okulu altı branşta faaliyetlerini sürdürüp, şuana kadar 239 sporcumuz kayıt yapmıştır. Kurslarımız ücretsiz olup kayıtlarımızın devam ettiğini, Bozova Belediyesince Yaz Spor Okuluna devam eden gençlerimiz için alınan spor malzemesi dağıtım törenine katılarak gençlerimizin sevinçlerine ortak olan Kaymakamımız Sn Zekeriya GÖKER'e. Ilçe Başkanımız Sn Süleyman DEVECI ye, STK Temsilcilerine Meclis Üyelerine, Muhtarlarımıza, Kurum Müdürlerine, emeği geçen antrenörlerimize çok teşekkür ettiğini, amacımız gençlerimizin sportif faaliyetlere katılarak sosyal uyumlarına katkıda bulunularak, Yarının Şampiyonlarına imkân sunmaktır. Bozovalı gençler olarak; Kaymakamımız Sn Zekeriya GÖKER gibi bir Kaymakamımız olduğu için çok şanslı olduklarını, gençlere sunulan sportif imkânlar için Kaymakamımız Sn Zekeriya GÖKER’e minnettar olduğunu belirtti.
Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekili Sn Zekeriya GÖKER ise; “Yarının Şampiyonlarının Bozova Belediyesi Yaz Spor Okulunda eğitim aldığını, yaklaşık iki yıl içerisinde dört bine yakın çocuğumuza spor malzemesinin alındığını, onlarda aldıkları sportif eğitimle ulusal düzeydeki başarıları ile bizleri mutlu ettiklerini ve emeği olan herkese teşekkür ettiğini” belirtti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar