Mersavi Aşiretinde bayramlaşma töreni

Mersavi Aşireti Platformu Kurban Bayramının üçüncü gününde köy ziyaretleri yaptıktan sonra kent merkezinde bulunan Platform salonunda bayramlaşma töreni düzenledi.
Mersavi Aşireti Platform Başkanı Gazeteci Abdulkadir Şanlı ve bazı aşiret büyüklerinin de katılım sağladığı heyet araç konvoyu ile Büyükalanlı, Kızılburç, Ayanlar ve Sayburç köylerinin odalarını muhtarlar öncülüğünde ziyaret ederek bayramlamlaşarak aşiret içi iletişim ve birlik beraberliğini sağlamak için bir araya gelip istişarelerde bulundular.

Köy odalarında muhtarların ve aile büyüklerinin desteğini alan Platform Başkanı Abdulkadir Şanlı ve platforma katılım sağlayan bazı aile büyükleri köy ziyaretleri sonrası bazı taziyelere katılarak başsağlığında bulundular.

AŞİRETİN HERKESİMİNDEN DESTEK GELDİ

Güne köy ziyaretleri ile başlayan Mersavi Aşireti Platformu Direkli Mahallesinde bulunan platform salonunda bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma programına aşiretin her kesiminden katılım sağlandı. Katılım sağlayan aşiret mensupları bu birlik yolunda emeği geçen herkese teşekkür ederek her konuda destek vereceklerini söyleyerek bu tür toplantıların devamını beklediğini platform yönetimine aktardılar.

Platform Başkanı Gazeteci Abdulkadir Şanlı; “Değerli aşiret mensuplarımızın bir araya gelmesi birlik ve beraberliğin sağlanması için yürüdüğümüz bu yolda tüm aşiret mensuplarına ulaşıyor desteğini alıyoruz. Kısa süre içerisinde binlerce aşiret mensubuna ulaşarak hem fikirlerini hem de desteklerini alarak gücümüze güç kattık. Bundan böyle herkes bilmelidir ki Mersavi Aşireti dağınık parçalanmış değil bir ve diridir. Yeni nesil yeni sistem ve yeni kadroları ile Şanlıurfa’nın her noktasında olacak ve Mersavili her vatandaşın yanında durarak yalnız olmadığını hissettirecektir. Hayırlı bayramlar diler hayırlara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ederim.”dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar