Bozova 75.Yıl Gençlikspor 3-2 kazandı

75.Yıl Gençlikspor sahasında karşılaştığı Birecikspor’u 3-2 yenerek ligin ikinci haftasında da 3 puanı kazanan taraf oldu.



Geçen sezon yenilmeden şampiyon olan Bozova 75.Yıl Gençlikspor, Haliliye Belediyesi 1.Amatör A Grubunda karşılaştığı Birecikspor’u 3-2 yenerek puanını 6’ya çıkardı.

Bozova’da oynan maçta iki takımın karşılık golleriyle sürdüğü maçta kazanan taraf geçen yılın şampiyonu olan 75.Yıl Gençlikspor oldu. Futbolcuların hırslı oyun yapısı gözlerden kaçmadı. Taraftarlar soğuk havaya rağmen takımlarını yalnız bırakmadı.

75.Yıl Gençlikspor hafta deplasmanda Edessaspor ile karşılaşacak. Edessapor bugüne kadar oynadığı maçlarda 1 mağlubiyet 1 beraberlik aldığı öğrenildi.

Bu sezon 10 takımın mücadele edeceği Haliliye Belediyesi 1.Amatör A Grubunda Karaköprüspor, Birecikspor, Edessaspor, Eyyüpspor, Şanlıurfa Karşıyaka, Viranşehir İdman Yurdu, Yeni Harranspor, Reha Gençlikspor ve Halfetispor grupta bulunuyor.

75.Yıl Gençlikspor kulüp başkanı Ömer Yıldırım maç sonunda yaptığı açıklamada, “Bugün kendi evimizde kardeş takımımız Birecik spor’u 3-2 yenerek şampiyonluk yolumuza devam edip galibiyete pay sahibi olan hocamız Mehmet gül,e futbolcularıma bizleri yalnız bırakmayan yönetimimize ve bu mutlu günde her tarafı dolduran taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyorum kalite asla tesadüf değildir ŞAMPİYONA SELAM DUR

Yorum Gönder

0 Yorumlar