Bozovagücü yeni sezona hazır

Şanlıurfa 1.Amatör B Grubunda bu sezon mücadele edecek olan Bozovagücü, tüm yaz boyunca teknik direktör Bekir Özgül ve Sahin Olgun yönetiminde çalışmalarını aksatmadan sürdürdü.
Geçen sezondan beri altyapıya önem veren Bozovagücü A takımı yeni sezona altyapısından kazandığı futbolcularla lige hızlı bir giriş yapmak istiyor. Teknik direktör Bekir Özgül ve Sahin Olgun yönetiminde lige iyi hazırlanan temsilcimiz 14 Ekim Pazar saat 15:00’te 11 Nisan 1 Nolu Saha’da deplasmanda Yeni Halspor ile karşılaşacak.

Şanlıurfa 1.Amatör B Grubunda Bozovagücü şu takımlarla mücadele edecek. Badıllı Gençlikspor, Ceylanpınar Tigemspor, Çamlıdere Gençlikspor, Keçespor, Şanlıurfa Türk Telekom, Viranşehir Sanayispor, Yeni Halspor ve Yukarı Göklüspor ile kıyasıya bir mücadele içinde olacak.

Teknik Direktör’den Bekir Özgül yaptığı açıklamada, “Altyapıdan seçtiğimiz gençler ve Adıyaman’dan seçtiğimiz gençlerle güçlü bir kadro oluşturduk. Bu sezonu şampiyon olacağımıza kesinlikle inanıyorum. Birbiriyle uyumlu ve nasıl hareket etmesini bilen bir kadro oluşturduk. Bu yıl birçok takımın canını yakacağız” diyerek iddialı konuştu.

Bozovagücü kulüp başkanı İmam Çeviker ise konuşmasında, “Tüm Bozovalıları açılış maçına bekliyoruz. Önümüzde tüm maçlarda takımlarını desteklemeleriniz istiyoruz. Bozova’nın değerli iş adamlarının kulübe sponsor olmalarını ve destek vermelerini istiyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar