Şampiyon 75.Yıl Gençlikspor futbol dersi verdi

75.Yıl Gençlikspor bugün Halfeti deplasmanında karşılaştığı Halfetispor’u 8-3 yenerek lige farklı bir galibiyetle başladı.
Geçen sezon yenilmeden şampiyon olan Bozova 75.Yıl Gençlikspor, Haliliye Belediyesi 1.Amatör A Grubunda karşılaştığı Halfetispor’u 8-3 gibi farklı bir galibiyetle yenerek şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu gösterdi.

Bu sezon 10 takımın mücadele edeceği Haliliye Belediyesi 1.Amatör A Grubunda Karaköprüspor, Birecikspor, Edessaspor, Eyyüpspor, Şanlıurfa Karşıyaka, Viranşehir İdman Yurdu, Yeni Harranspor, Reha Gençlikspor ve Halfetispor grupta bulunuyor.

Geçen sezonu maçların büyük bir bölümünü farklı kazanarak çıtayı yükselten 75.Yıl Gençlikspor, sezonun açılış maçını farklı kazanması bu yılda aynı skorlar olacak mı sorusunu akıllara getirdi.

75.Yıl Gençlikspor kulüp başkanı Ömer Yıldırım maç sonunda yaptığı açıklamada, “Bugün çıktığımız Halfeti spor maçında 8 - 3 galip gelirken 75.YIL MTAL spor kulübü ailesi olarak bizleri yalnız bırakmayan yönetimime hocamıza sporcu kardeşlerimi taraftarımızı tebrik ediyorum. sizler asla ve asla yalnız değilsiniz şampiyona selam dur kalite tesadüf değil görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.

Yorum Gönder

0 Yorumlar