Beşiktaş - Trabzonspor: 2-2

UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasında elenen Beşiktaş Süper Lig'de bugün Trabzonspor ile karşı karşıya geldi.
Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayan önemli müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetiyor. Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasının VAR hakemi Cüneyt Çakır oldu. AVAR'da ise Serkan Çınar ile Kemal Yılmaz görev yapiyor.
Ligde 7 galibiyet ve dörder beraberlikle yenilgi sonunda 25 puan toplayıp zirvenin uzağında kalan Beşiktaş, karşılaşmayı kazanarak kaldığı tek kulvarda iddiasını sürdürmeye çalışacak.
Karadeniz ekibi, en son geçen sezon ligin 12. ve 16. haftaları arasında oynanan karşılaşmalarda 5 maç ardı ardına kazanma başarısı göstermişti.
11'ler: 
Beşiktaş: Karius, Dorukhan, Necip, Vida, Adriano, Medel, Atiba, Quaresma, Ljajic, Lens, Güven.
Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Toure, Novak, Onazi, Sosa, Abdülkadir, Yusuf, Nwakaeme, Rodallega

Beşiktaş: 2 Trabzonspor: 2

68' VAR incelemesinin ardından Beşiktaş'ın 2. golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.
65' Trabzonspor takımı bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını zorunlu olarak kullanıyor. Sakatlanan Jose Sosa'nın yerine Batuhan Artarslan karşılaşmaya dahil oluyor.
57' GOOOOOOLLLLL! Beşiktaş farkı 1'e indirdi.
54' Caner Erkin'in pası ile penaltı noktasının hafif sol çaprazında topla buluşan Adem Ljajic'in yerden çektiği şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.
48' GOL! Trabzonspor 2-0 öne geçti.
45' GOL! Trabzonspor 1-0 öne geçti.
42' Joao Pereira'nın sağ kanattan yaptığı orta ile arka direkte buluşan Anthony Nwakaeme, topu Hugo Rodallega'ya indirmek istiyor ancak son anda araya giren Atiba Hutchinson, tehlikeyi uzaklaştırıyor.
36' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Ricardo Quaresma geçiyor. Quaresma'nın ortası ile ön direkte buluşan Dorukhan Toköz'ün kafa vuruşu savunmadan dönüyor.
26' Adem Ljajic'in sağ kanattan yaptığı orta ile ön direkte buluşan Güven Yalçın'ın kafa vuruşu az farkla yandan dışarı çıkıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar