Aksoy, ‘hep birlikte başaracağız’


31 Martta yapılacak yerel seçimlere 68 gün kala Şanlıurfa 13 ilçesinde AK Parti belediye başkan adayları belli oldu. 
Akçakale Mehmet Yalçınkaya,Birecik Mahmut Mirkelam,Bozova Suphi Aksoy, Ceylanpınar Abdullah Aksak,Eyyübiye Mehmet Kuş,Halfeti, Şeref Albayrak,Haliliye Mehmet Canpolat,Hilvan Aslan Ali Bayık, Karaköprü Metin Baydilli,Siverek Şeyhmus Aydın, Suruç Mustafa Yüksel,Viranşehir Salih Ekinci,Harran İttifak adayı Mehmet Özyavuz olarak açıklandı.

AK PARTİ BOZOVA’DA SUPHİ AKSOY DEDİ

Yerel seçimler öncesinde AK Partiden en çok Belediye Başkan aday adayları sıralamasında Bozova ilk sıralarda yer alırken, 27 aday adayı müracaat etti. 27 Aday adayı arasında 4 dönem ilçe Başkanlığını yapan Mustafa Yaşar,2014 yılında ilçe başkanı seçilen Avukat Mehmet Akgün, AK Parti Eski Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Çetiner,Aydın Yener, Bozova Belediye Meclis Üyesi Mahmut Arslan, Yaslıca Eski Belediye Başkanları İbrahim Halil Akcan, Mustafa Karaçizmeli, Yaylak Belde belediye başkanı Halil Göçer, Şanlıurfa Büyükşehir İnsan Kaynakları Daire Başkanı Mahmut Atçı, İşadamları Ahmet Gül,Necati Satıcı,Ömer Yıldırım,PTT Müdüresi Nurcan Demir, Ziraat Mühendisi Hakan Akgün, Ziraat Bankasından emekli memur Mustafa Arslan,Serbest Muhasebeci Yaşar Uçan, Ziraat Mühendisi ve iş adamları Mustafa Maral,Muhuttin Meral, Serbest Meslek Çalışanı, İsmail Karaçizmeli, Hakim Uzuner, Basri Yıldırım,Gaffari Aslan, İbrahim Kayhan Güllüoğlu, Mehmet Mermer,Mehmet Emin Çetiner,27 aday arasında AK Parti tarafından yapılan değerlendirme sonrasında 2014 Yıllında da yapılan yerel seçimlerinde ismi aday olarak geçen Suphi Aksoy’u 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerinde Bozova’da AK Partiden Belediye Başkan adayı olarak belirlendi.
Suphi Aksoy 2009 yılından bu yana Bozova Ziraat Oda başkanlığı yaparken, bunun yanı sıra Arıkök Mahalle Muhtarı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde de mütevelli heyeti olarak görev yapmaktaydı. 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Bozova Ziraat Oda başkanlığından istifa ederek AK Partiden Bozova Belediye başkan aday adayı oldu.her zaman halk ile iç içe olan ve halkın yanında yer alan Suphi Aksoy, Belediyecilik ve hizmetler noktasında Bozova’da yeni bir sayfa açacağına inanılıyor. Aksoy belediye başkanı seçilmesi ile birlikte halkla birlikte hareket ederek hizmet noktasında gece gündüz demeden çalışacağı öğrenildi.

AKSOYDAN TEŞEKKÜR

AK Partiden Bozova Belediye Başkan adayı seçilen Suphi Aksoy’dan teşekkür Aksoy, Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız  sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız’a AK parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci’ye,Milletvekillerimize,Kadın ve Gençlik kollarımıza,mahalle muhtarlarımıza mahalle temsilcilerine ve bu yolda beni yalnız bırakmayan tüm Bozova’lı hemşerilerime teşekkür ederim. Bozova hepimizin ve biz bu yolda tüm Bozova’lı hemşerilerimle birlikte yürüyeceğiz. Ayrıca aday adaylığı sürecinde, çizgisini bozmayarak Belediye Başkanı adaylığı bayrağını devraldıktan sonra da desteklerini esirgemeyen Aday adayı arkadaşlarıma da teşekkür ederim.

Kaynak: Bozova'nın Sesi Gazetesi

Yorum Gönder

0 Yorumlar