Başkan Kabakçı kanocularla buluştu

Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı ve Federasyon Genel Sekreteri Ahmet Emrah Beşe Bozova’da bir takım temaslarda bulundular.
Bozova kano dalında kısa sürede adını duyurmasını bildi. Bozovalı genç sporcuların bu başarısını gören federasyon yetkileri Bozova’ya gelerek hem sporcuları hem de Bozova Belediye Başkan vekili Zekeriya Göker’i makamında ziyaret etti.

Kanocular, antrenörler ve ilçe müdürü Nesih Çiftçi ile beraber bir grup Bozova Belediye Başkan vekili Zekeriya Göker’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, “göreve başlar başlamaz Bozova Belediyesince proje hazırlanarak İlçemizde Kano Sporunun yaygınlaştırılmasını amaçladıklarını, gençlerimizin bu proje ile kano sporuna başladıklarını ve başarılı olduk” diyerek emeği geçen antrenörleri ve ilçe Müdürünü tebrik etti.
Vekil Göker, Kano Sporunun Bozova’da, Kano Federasyonunca desteklenmesinden dolay Kano Federasyon Başkanına teşekkür etti. Ziyaret sırasında İlçeye katkılarından dolayı Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, Kano Federasyon Başkanı Alper Cavit Kabakçı ve Federasyon Genel Sekreteri Ahmet Emrah Beşe'ye plaket verdi.

Federasyon Başkanı ve ilçe Müdürü daha sonra kanocuların çalışma yaptıkları alana geçerek Kano il temsilcisi Murat Zeki Güçlü'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar