Beyazgül’ün ilk durağı Bozova oldu

Beyazgül, ilk durağı olan Bozova’da AK teşkilatlarla bir araya geldi. Önce kadın kolları andından ilçe teşkilatıyla bir araya gelen ve teşkilat mensuplarına hitap eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, ilçede esnaf ziyaretleri yaptı ve bir kermese katılarak katkıda bulundu.
BEYAZGÜL, BOZOVALILARLA BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy, İlçe Başkanı Ecz. Süleyman Deveci, Kadın Kolları Başkanı Dilek Kara ve ilçedeki partililer tarafından coşkuyla karşılanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Bozova’da gönülleri fethetti.

Bozova İlçe Başkanlığında düzenlenen istişare toplantısında ilçe, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyesi ve partililerle bir araya gelen Büyükşehir Başkan Adayı Av. Beyazgül, teşkilata seçim çalışmalarını aktardı; dilek ve önerileri dinledi.

BEYAZGÜL: 31 MART’TA ŞANLIURFA’DA BİR ZAFERE DAHA İMZA ATACAĞIZ
Bozova’da karşılaştıkları sıcak ilgi ve samimiyete teşekkür eden Büyükşehir Başkan Adayı Av. Beyazgül, “Bizleri bağrına basan Bozovalı kardeşlerimize, analarımıza, bacılarımıza, genç kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Kadın Kollarımızı, ilçe ana kademeyi ziyaret ettik. Salonlarımız hınca hınç doluydu. AK Parti 13+1 Büyükşehir ile birlikte tüm ilçeleri alarak Türkiye’de önemli bir seçim zaferine imza atacaktır. AK Partiye halkımızın büyük bir teveccühü vardır. Bu sonuç inşallah sandıklara yansıyacaktır” dedi.

Bozova İlçe Başkanlığı önünde partililerle hatıra fotoğrafı çektiren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e Bozova İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Kara ziyaret anısına bir tablo hediye etti.

BEYAZGÜL, BOZOVA’DA ESNAF ZİYARETİ YAPTI
Büyükşehir Başkan Adayı Av. Beyazgül ilçe ve kadın kolları teşkilat ziyaretlerinin ardından Bozova’da ana arterlerde esnaf ziyareti yaptı. Esnafın dilek ve önerilerini dinleyen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, bir kermese katılarak alışveriş yaptı. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar