Bozovagücü gruptan düşecek gibi

Bozova’nın en eski kulübü olan ve 1986’da kurulan Bozovagücü bu yıl grupta zor günler geçiriyor. Bu yıl oynadığı 14 Maçta 3 galibiyet ve 9 mağlubiyet alarak grubunda 11 puanla son sırada yer alıyor. En yakın rakipleri Keçespor ile Yeni Halspor 14 puanla aynı puanları paylaşarak Bozovagücü’nün üstüne bulunuyor.

Bozovagücü önümüzdeki iki maçı kazanması durumunda rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. İki maçı kazanması durumunda gruptan kalma şansı yüksek gözüküyor. 33 yıldır Bozova’nın en eski kulübü olan Bozovagücü önümüzdeki hafta Badıllı Gençlikspor ve diğer hafta Çamlıderespor ile karşılaşacak.

Badıllı Gençlikspor, şampiyonluk potasından uzak ancak ligde kalmayı garantilemek adına bir maçı kazanması gerekiyor. Grupta 19 puanla 6.sırada bulunuyor.

Çamlıderespor ise 27 puanla grupta ikinci sırada yer alıyor. Bozovagücü son hafta zor bir rakip ile karşılaşacak. Çamldırı şampiyonluk için son iki maçını kazanmak adına maçlara sıkıca hazırlanacağı gözüküyor. Bozovagücü son iki maçta rakiplerine oranla şansı çok zor gözüküyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar