Şanlıurfaspor oyuncularından açıklama:Yemek, Su ve Tuvalet kağıdı....

Futbolcuların "Yemek çıkmaması, su, tuvalet kağıdı gibi ihtiyaçların bile karşılanmadığı bir ortamda bütün yükün oyuncularda olması kabul edilebilir değildir" dedi. İşte futbolculardan olay yaratacak o açıklamalar...

Şanlıurfaspor'un kötü gidişatına bu kez ses içeriden yükseldi.

Şanlıurfaspor futbolcuları bugün yazılı açıklama bir açıklama yaptı. Açıklamada sezon başından itibaren yaşadıklarını iddia ettikleri maddi ve manevi sıkıntıları paylaşan futbolcular "Yaşadığımız sorunları hep içimizde halletmeye çalıştık ama artık kontrol edemeyeceğimiz bir seviyeye ulaşmıştır" dedi.

"TAKIM MADDİ MANEVİ BOŞLUĞA BIRAKILDI"
Tesiste yaşanan sorunlara değinen futbolcular açıklamalarında pek çok ihtiyaçlarının karşılanamadığını, primlerinin ödenmediğini belirtti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Tesiste azami yaşam şartlarının dahi sağlanamadığı bir ortamda takımın ligdeki durumu büyük başarıdır. Zamana zaman yemek çıkmaması, su, tuvalet kağıdı vb. ihtiyaçların bile karşılanamadığı, antrenmandan sonra duş alamayacak bir ortamda bütün yükün oyuncularda olması artık kabul edilebilir değildir. İlk yarıda oynanan Pendikspor maçından beri hepimiz primlerini ötelemiş tek bir prim almamış durumdayız ve bu ötelenen primlerin yükümlülükleri bugüne kadar yerine getirilmemiştir. Kulüp personelimizin aylardır maaşlarını alamadığı bir ortamda artık yüzlerine bakacak, bir şey isteyecek yüzümüzün olmaması bizi derinden etkilemektedir.

Şanlıurfaspor takımı maddi ve manevi bir boşluğa bırakılmıştır. Sahada yine her şeyi yapmayı, kazanmayı çalışan bir futbolcu grubu olacaktır. Fakat yaşamsal şartların bile azami olarak sağlandığı bu ortamda sorumluluk alması gerekenler bellidir."
Kaynak: Ajans Urfa 

Yorum Gönder

0 Yorumlar