‘Urfaspor’un süper lige çıkması için destek vereceğiz’

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, STK ziyaretleri kapsamında Şanlıurfaspor Kulübünü ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.
31 Mart yerel seçimlerine artık az bir süre kala seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Başkan Adayı Av. Beyazgül, Şanlıurfa Eski Milletvekili Mehmet Akyürek ile birlikte Şanlıurfa spor tesislerine giderek Kulüp Başkanı Emin Yetim ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve beraberindeki partililere ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Şehrimizin ve günlümüzün kulübü olan Şanlıurfaspor’un değerli başkanı ve yönetimiyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Şanlıurfaspor’un renkleri gönlümüze nakşedilmiş renklerdir. Urfa sporumuzun hep yanında olduk. Onun başarısı Urfalıların başarısıdır. Biz Urfasporumuzu süper lig’e çıkarmak için gereken desteği vereceğiz. 1 Nisan’da başkanlık koltuğuna oturduğumuzda da takımımızı inşallah destekleyeceğiz” dedi.

Şanlıurfa Eski Milletvekili Mehmet Akyürek ise Urfasporun kalbinde daima önemli bir yeri olduğunu ve daima desteklediklerini ifade etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar