HDP Bozova'da şimdiden kutlamalara başladı

Şanlıurfa’nın Bozova İlçesinde seçime sayılı günler kala Halkların Demokratik Partisi (HDP) kutlamalara başladı. 31 Martta seçimi aldıklarının garanti olduğunu belirtseler de HDP cephesi son saate kadar çalışacağını ve ilçede skmadık el çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.

Bozova Belediyesi Eşbaşkan Adayları Mahmut Çakmak ve Rabia Aslan'ın mahalle mahalle, ev ev yürüttüğü çalışmalarda renkli görüntüler oluşuyor. Bozova halkı eşbaşkanlarını davul zurna ve HDP bayrakları ile karşıladı.

Yaylak mahallesi ve ilçe merkezinde açılan 2 seçim bürosunda sabahın erken saatlerinde çalışmalarını başlatan eşbaşkan adayları Çakmak ve Aslan'ı coşkulu karşılayan Bozavalılar, 1 Nisan sabahı kesin gözü ile baktıkları belediye seçimi için bayram havası yaşıyor. Kırsal Sızan mahallesinin dualarla karşıladığı HDP'lilere, yaşlı bir kadın, "Çınar gibi 4 çocuğum var. Hepsi de partili. İsterlerse beni cezaevine atsınlar, kendimize sahip çıkalım. Temiz insanların duası ile olacak" diyerek destek oldu.

Yine kırsal bir mahallede seçim çalışması yapan HDP'lileri gören yaşlı bir adam, yakasındaki AK Parti rozetini çıkararak, "HDP rozeti yok mu? İkna oldum oyum HDP'ye" dedi. Eşbaşkanlar bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken bir yandan da kapı kapı sandık güvenliğini ve oy pusulalarında nasıl oy kullanılması gerektiğini anlattı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar