Bozovalı antrenörden büyük başarı

23-24 Şubat 2019 tarihleri arasında Adıyaman’da düzenlenen Artistik Cimnastik Anadolu Yıldızlar Ligi kızlar kategorisinde Şanlıurfalı sporcular takım halinde altın madalya alırken ferdi sıralamada ise altın ve gümüş madalya alarak Malatya’da düzenlenen turnuvaya katılmaya hak kazanan takımımız burada yine birinci olarak Şanlıurfa’ya bir gurur daha yaşattı.
Daha önce 23-24 Şubat 2019 tarihleri arasında Adıyaman’da düzenlenen Artistik Cimnastik Anadolu Yıldızlar Ligi kızlar kategorisinde takım haline madalya kazanan cimnastik takımımızın bu başarısı Şanlıurfa tarihinde altın alan ilk sporcular olarak tarihe girmeyi başardılar.

Malatya’da da altın madalya aldılar
Malatya’da 23-24 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenen ANALİG Cimnastik Yarı Final Müsabakalarında Şanlıurfa burada altın madalya kazanarak İzmir’de düzenlenecek final müsabakalarına seri başı olarak katılmaya hak kazandı.

ANALİG Cimnastik Yarı Final Müsabakalarında Şanlıurfalı sporcular ferdi sıralamada birinci, ikinci ve dördüncü olarak çıkmayı başardı.

En iyi 12 il arasına girdiler
4 ile 5 Mayıs arasında İzmir’de düzenlenecek olan ANALİG Cimnastik Final Müsabakalarına katılmaya hak kazanan takımımız en iyi 12 il arasına girerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

“Öğrencilerimle gurur duyuyorum”
Cimnastik takımı antrenörü Naci Halhalli müsabakalara sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek şunları kaydetti, “Yıllardır öğrencilerimle beraber antrenman çalışmalarını aksatmadan çalışmalarımızı yaptık. İlimize bir ilk yaşattığımız için gururlandık. Şubat ayında altın madalya kazanarak bir ilki ilimize yaşattıkları için öğrencilerimle ne kadar gurur duysak azdır. Malatya’da yine altın madalya kazanarak en iyi 12 il arasına girmeyi başardık, bundan sonraki hedefimiz Türkiye finalinde en iyi dereceyi yaparak ilimize bir ilk daha yaşatmak istiyoruz. Bize sürekli destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Halil Alp’a da teşekkür ederiz” diyerek sözlerine son verdi.

Müsabakalar centilmence geçti
ANALİG Cimnastik Yarı Final Müsabakaları Fırat Gençlik Merkezi Cimnastik Spor Salonunda tamamlandı. 23-24 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleşen ve 2 gün boyunca süren müsabakalar coşku, sevgi ve centilmence geçen karşılaşmalara sahne oldu. Anadolu Yıldızlarının adına yakışır şekilde tüm sporcular yeteneklerini göstermeye, takımlarını üst tura çıkarmaya çalışırken bir hayli zorlandı.

Ödül törenine katılan Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen müsabakalarda dereceye giren takımlara madalya ve başarı belgesi verilirken dereceye giremeyen takımlara ise katılım belgesi takdim etti ve müsabakalar güzel bir şekilde sona erdi.

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim Gazetesi

Yorum Gönder

0 Yorumlar